Principales Productos

Suscribete para recibir actualizaciones cuando estén disponibles.

Resúmenes

3 кратки и ясни причини защо мозъкът ти обича да си физически активен

Предизвикателството BE A HERO, което подехме в месеца на жените заедно със серийния приключенец Иван Димов от Single Step foundation, е към края си. В него искахме да накараме хората да се вгледат във вътрешния си потенциал и да открият силата да изпитат духа си. Защото когато станеш герой за себе си, можеш да бъдеш такъв и за другите. А когато накараш и тях да бъдат герои, се превръщаме в едно наистина силно общество! По-голямата част от участниците се включиха с разнообразни физически активности - тежки тренировки, персонални рекорди и изграждане на добри навици. В тази статия, главният терапевт на Emprove Валентина Димитрова обяснява с помощта на науката защо движението е ключово не само за физическото, но и за менталното ни здраве. 

Празнуваме доброволчеството с номинация от ГЕРОИТЕ на доброто - Time Heroes

Фондация Emprove е номинирана в една от най-значимите награди за доброволчество у нас. И неслучайно тази награда носи името “ГЕРОИТЕ” - тя е отличие за онези хора, които са избрали да живеят живот с кауза, да даряват от личното си време и енергия за нея. Организатор на наградата е Time heroes е платформа за доброволчество и правене на добро. На повече добро. Именно от тях сме се учили за сериозния подход към всеки доброволец. 

12 жени около слънцето: Жени

ЖенитеSurvivors са първата по рода си българска общност на жени, успешно излезли от връзки с насилие, подкрепящи други жени по пътя им към промяна и нов живот. Дамите, които носят титлата сървайвър таят много кураж, вяра и сила. Но за да ги отприщят и да работят в тяхна полза, им е нужна мъничко подкрепа. Ето защо, когато някоя жена се свърже с нас, тя влиза в сървайвърската група и преминава през пет професионални терапевтични сесии. Едва след това тя може да бъде истинска опора и дори ментор за друга жена, която преминава по този път. Като всеки процес, и този изисква време, но се отплаща. Тези жени съществуват, сред нас са и са неизчерпаем източник на вдъхновение. Ето защо тази година решихме да покажем лицата на някои от тях. Те са прекрасни, изключително различни, емоционални и смели. 

БЪДИ ГЕРОЙ: Иван Димов след първата седмица на нечовешкото му предизвикателство

Мина точно една седмица от старта на БЪДИ ГЕРОЙ. Кампанията, в която предприемачът и основател на фондация Single Step Иван Димов изпълнява тежка кросфит тренировка в продължение на 31 дни, за да докаже, че човек може да счупи не само собствените си, но и чуждите лимити (официален видео трейлър). По повод месеца на жените, Иван ще предизвика себе си и популярни атлети, компании и дори дипломатически мисии, в кампанията „Бъди герой“. 

Lee más noticias