Principales Productos

Suscribete para recibir actualizaciones cuando estén disponibles.

Resúmenes

Нов сезон - ново начало

Представяме ти третата статия на Александра Йорданова - доброволец в редиците на Emprove. Тя е спортен психолог, което означава едно – работим с голям познавач на непримиримия дух. Може би не сме го осъзнавали, но отдавна сме имали нужда от такъв човек до нас. До жените, с които работим. Защото животът си е сериозна спортна дисциплина, откъдето и да го погледнем. Всеки ден тренировки, опити, разочарования и надежди, а целта – по един медал за всяко препятствие.  Колко би било хубаво да имаме треньор, който да ни наставлява и подкрепя по пътя, нали? Е, вече имаме. 

Как Emprove попадна в центъра на благотворителен базар

Март, месецът на жените, беше изпълнил календарите ни с вълнуващи събития. Едно от тях, което ни трогна и впечатли с добрата си организация, беше DoNation Pop-up Shop - създадено специално за нашата кауза! Безкрайни благодарности за вярата в нашата дейност и адмирации към тяхната - представяме Advent Crowd.

Български художници претворяват историите на #ЖенитеSurvivors - част 4

За нас е чест да ви срещнем с талантливите български артисти, които се включиха в проекта “Пробуждане между редовете”. Те умело пресъздадоха емоцията от микро историите на #ЖенитеSurvivors в картини, които ви каним да съпреживеете в Квадрат 500 от 17 май до 17 юни. В последния, четвърти материал от поредицата, ви представяме Надежда Илиева, Елена Панайотова, Мила Табакова, Диана Димитрова, Анжела Пенчева, Кирил Златков, Юлиян Табаков

Български художници претворяват историите на #ЖенитеSurvivors - част 3

За нас е чест да ви срещнем с талантливите български артисти, които се включиха в проекта “Пробуждане между редовете”. Те умело пресъздадоха емоцията от микро историите на #ЖенитеSurvivors в картини, които ви каним да съпреживеете в Квадрат 500 от 17 май до 17 юни. В третия ни материал от поредицата ви представяме Борислава Караджова, Михаела Караджова, Елина Бучукова, Александра Николова, Деяна Старева и Гергана Станчева.

Lee más noticias